• فرج در فطر!
موضوع: عید فطر
کلمات کليدي: امام زمان، دولت کریمه، عید فطر، دعای بر فرج
كسانی كه روزه این ماه را گرفتند و توفیق انجام وظیفه داشتند، حال وقت آنست که جایزه خود را از خدای سبحان دریافت كنند. لذا شب عید فطر و روز عید فطر به عنوان «لِیلَهُ الجَوائِز» یا «یومُ الجَوائِز» هست.
بنابراین باید جایزه ای در شب و روز عید فطر بگیریم که آنقدر قوی و زیاد باشد تا بتواند مشكل یازده ماه دیگر ما را هم حل كند؛ كه إن شاء الله امیدواریم اینچنین باشد. جوائز الهی این [چنین] است! وَ لِتُكَبِّرُوا اللهَ عَلی مَا هَداكُمْ.
مطلب مهمی كه وظیفه همه ما در همه مراحل، مخصوصاً در این عیدهاست، این است كه دعا برای وجود مبارك ولی عصر علیه السّلام و استقرار حكومت مهدوی با كرامت و عزّت را از خدا بخواهیم!
شیخ طوسی در کتاب شریف تهذیب می گوید بعد نماز عید چنین دعا کن که: «اللَّهُمَّ إِنِّي تَوَجَّهْتُ إِلَيْكَ بِمُحَمَّدٍ أَمَامِي وَ عَلِيٍّ مِنْ خَلْفِي وَ أَئِمَّتِي عَنْ يَمِينِي وَ شِمَالِي أَسْتَتِرُ بِهِمْ مِنْ عَذَابِك...» [1]
خدایا! ما با این جلال و شكوه به حضور تو بار می یابم كه از قهر و غضب ات نجات پیدا كنم. این ها تعلیم ماست. یعنی من طوری حركت می كنم كه وجود مبارك پیغمبر (صلّی الله علیه و و آله و سلّم) جلوی من باشد و علی بن أبی طالب طرف راست و پشت سر مرا حفظ كند. و ائمه دیگر طرف چپ مرا حفظ بكنند. من مُحاط و محفوف به نبوّت و رسالت و ولایت و امامت باشم. من در این مجمع و این مجموعه به حضور تو بار می یابم، به وسیله این ها از قهر تو نجات پیدا كنم.
این تعلیم ماست كه ما چگونه به خداوند متعال عرض حاجت كنیم، به چه کسی متوسّل بشویم، كی را شفیع قرار بدهیم و از نبوّت آن ها، از رسالت آن ها، از ولایت آن ها، از امامت آن ها، از عصمت آن ها و از حجّت بالغه بودن آن ها مدد بگیریم.
ما هم این چنین به خدای سبحان عرض بكنیم: پروردگارا! امّت اسلامی پشت سر پیامبر اكرم (علیه و علی آله آلاف التحیه و الكرم) در حالی كه محفوف به امامت و ولایت است، در پناه ایشان به تو پناهنده می شود. اینان امام ما و اَمام ما هستند در دنیا و برزخ و قیامت، در عید فطر، در گرفتن جایزه!
إن شاء الله امیدواریم اعمال و عبادات همگان به احسن وجه مقبول باشد و خدای سبحان آن دولت كریمه ای را که همگان خواهان آنیم، نصیب ما بفرماید!
«اَللّهُمَّ إنّا نَرغَبُ إلِیكَ فِی دُولَهٍ كَریمَهٍ تُعِزُّ بِهَا الإسلامَ وَ اَهلَه وَ تُذِلُّ بِهَا النِّفاقَ وَ اَهلَه وَ تَجعَلُنَا فِیها مِمَّنْ تَنتَصِرُ لِدینِكَ وَ لا تَستَبدِلْ بِنَا غِیرَنا.»
-------------------------------------------------------
[1] تهذیب الأحكام، ج 3، ص 140
در نوشتن این مطلب از بیانات آیت الله جوادی آملی استفاده شده که محتوای کامل آن در سایت راسخون موجود است.
نوشته شده توسط گروه ویژه نامه در روز جمعه 1392/5/11 ساعت 22:43
من این مطلب را پسندیدم
|