• بازخوانی یک پرونده
موضوع: شُبَهات
کلمات کليدي: اهل سنت، بازخوانی یک پرونده، تشیع، شبهه، وهابیت
وَلَـیـَحمِـلُنَّ أَثــقَـالـَهُم وَ أَثـقَـالاً مَّعَ أَثـقَـالِـهِم وَلَیُسئَلُنَّ یَـومَ القِیَـــمَةِ عَمَّا کَـانوُا یـَفـتَرُونَ
عنکبوت - 13
و آنها علاوه بر بار سنگین گناهان خود ، بار گناهان هرکه را گمراه کرده اند نیز به دوش می کشند و در روز قیامت ازآنچه دروغ بسته اند سؤال خواهند شد
مکتب تشیع در هیچ زمان و تحت هیچ شرایط با ظلم و فساد سازش نکرده و تسلیم حکومت ها و حاکمان ظلم نشده است .
از این جهت ، همواره مورد تهاجم دشمنان بوده و حکومت های ظالم از هرگونه تلاش برای ضربه زدن به این مذهب کوتاهی نکرده اند .
در مکتب خلفا ، نه تنها آثاری از مبارزه با ظالمان و حکومت های فاسد به چشم نمی خورد ، بلکه تمام تلاش خود را در توجیه ظلم و استبدادِ حکومت های ظالم به کاربرده و با احادیثی که به رسول اکرم صلی الله علیه و سلم نسبت می دهند ، به پیروان خود القا می کنند که وظیفه ملت ، فرمانبرداری از حاکمان جامعه است اگرچه دامن آنها به ظلم و ستم آلوده باشد ؛ زیرا آنها مسئول کارهای خویش اند و ملت نیز مسئول کارهای خود است .[1]
باتوجه به آنچه بیان شد ، همواره حکومت ها با تمام توان و امکانات خود ، درحال مبارزه با مذهب شیعه بوده و از گسترش فرهنگِ ظلم ستیز آن جلوگیری کرده اند .
یکی از روش هایی که در طول تاریخ برای ضربه زدن به این مذهب مظلوم از آن استفاده کرده اند ، محکوم و مقصّر جلوه دادن مذهب تشیّع است .
شیعه را طوری معرفی کرده اند که چون با اکثریّت مسلمانان تطابق ندارد راه صواب را نمی پیماید ؛ درنتیجه همیشه باید پاسخگوی اعتقادات و اعمال خود باشد و این به طور طبیعی فرصت پرسشگری و انتقاد متقابل به اعتقادات و عملکرد عموم اهل تسنن را از شیعیان سلب کرده است .
ما معتقد نیستیم که شیعیان باید همیشه مهاجم و آغازگر باشند ، اما دفاع همیشگی نیز به نفع این مذهب نخواهد بود .
پس از ارتحال پیامبر اکرم تا کنون ، همواره شیعیان متّهم شناخته شده و علاوه بر تهمت ها و دروغ هایی که به این مذهب نسبت می دهند ، باطرح انبوهی از سؤالات و شبهات و جوّ سازی منفی ، این مذهب را در نظر سایر مسلمانان ، مذهبی باطل و بیگانه با اسلام معرفی کرده اند .
چهار مذهب اهل تسنن باوجود اینکه دلیلی از قرآن و حدیث صحیح بر پیروی از آنها نیست و باوجود همه اختلافاتی که با یکدیگر دارند ، جزء مذاهب رسمی اسلامی شناخته شده اند . اما مذهب تشیّع که با تمسک به آیات قرآن و احادیث صحیح نبوی همان مذهبی است که تمام مسلمانان باید از آن پیروی کنند ، مذهب رسمی اسلامی قلمداد نمی شود ، بلکه پیروانِ آن را کافر و مشرک می خوانند .
اگر تنها دروغ ها و تهمت هایی که از طرف اهل تسنن به شیعه نسبت داده شده آشکار شود ، اثبات حقانیت این مذهب نیاز به هیچ گونه دلیلی ندارد .
اگر تا کنون نیمی از آنچه اهل تسنن به عنوان سؤال و شبهات علیه شیعه مطرح کرده اند ، بر عملکرد و اعتقادات اهل تسنن مطرح می شد مذهب تشیع تا این حد مظلوم واقع نمی شد .
حال که لزوم پرسش سؤال و شبهه از اهل تسنن برای اثبات حقانیت مکتب تشیّع آشکار شد ، در این مَجال به پرسش هایی می پردازیم که تاکنون اهل تسنن به آن پاسخ نداده اند که البته جواب آن برای انسان های مُنصِف پُر واضح است .
امید است در مجامع علمی و جلسات مناظره و مباحثی که برگزار می گردد ، نه تنها به شبهاتی که اهل تسنن بر شیعه وارد می کنند پاسخ داده شود بلکه یک سؤال و شبهه هم بر مذهب تسنن مطرح شود ، تا حقانیّت شیعه بیش از پیش نشان داده شود ان شاءالله .
شما می توانید هر یکشنبه از مطالب جدید مربوط به این موضوع دیدن کنید
________________________________________________________
پی نوشت:
[1]. صحیح مسلم، 3/1474 ، کتاب الامارة ،باب فی طاعة الامراء وان منعوا الحقوق
نوشته شده توسط گروه وهابیت در روز يکشنبه 1391/2/10 ساعت 24:30
من این مطلب را پسندیدم
|